Politica confidentialitate

SECȚIUNEA 1 - TERMENI DE MAGAZIN ONLINE

Acceptând aceste Condiții de furnizare a serviciului, reprezentați că sunteți cel puțin vârsta majorității în statul sau provincia de reședință sau că aveți vârsta majorității în statul sau provincia de rezidență și ne-ați dat consimțământul dvs. pentru permiteți oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să utilizeze acest site.
Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate și nu puteți, în utilizarea Serviciului, să violați orice legi din jurisdicția dvs. (inclusiv, dar fără a se limita la legile privind dreptul de autor).
Nu trebuie să transmiteți niciun virus sau orice cod cu caracter distructiv.
O încălcare sau încălcare a oricăruia dintre Termeni va duce la o încetare imediată a Serviciilor dvs.

SECȚIUNEA 2 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui din orice motiv în orice moment.
Înțelegeți că conținutul dvs. (incluzând informațiile despre cardul de credit), poate fi transferat necriptat și implică transmisii prin diverse rețele; și se modifică pentru a se conforma și a se adapta cerințelor tehnice ale rețelelor sau dispozitivelor de conectare. Informațiile cardului de credit sunt întotdeauna criptate în timpul transferului prin rețele.
Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați nicio porțiune a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea în scris expresă de către noi.
Titlurile utilizate în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate și nu vor limita sau afecta altfel acești Termeni.

SECȚIUNEA 3 - PRACTICITATE, COMPLETENȚĂ

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt corecte, complete sau actuale. Materialul de pe acest site este furnizat doar cu informații generale și nu ar trebui să fie bazat pe sau utilizat ca unică bază pentru luarea deciziilor fără a consulta surse de informații primare, mai exacte, mai complete sau mai oportune. Orice încredere pe materialul de pe acest site este pe propriul dvs. risc.
Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, neapărat, nu sunt actuale și sunt furnizate numai pentru referința dvs. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dvs. să monitorizați modificările site-ului nostru.

SECȚIUNEA 4 - MODIFICĂRI PENTRU SERVICII ȘI PRETURI

Prețurile pentru produsele noastre pot fi modificate fără notificare prealabilă.
Ne rezervăm dreptul în orice moment de a modifica sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) fără o notificare în orice moment.
Nu vom fi răspunzători pentru dvs. sau față de terți pentru nicio modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Serviciului.

SECȚIUNEA 5 - PRODUSE SAU SERVICII (dacă este cazul)

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.
Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazin. Nu putem garanta că afișarea oricărei culori a monitorului computerului dvs. va fi corectă.
Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligați, să limităm vânzările produselor sau serviciilor noastre către orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice ofertă pentru orice produs sau serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.
Nu garantăm că calitatea produselor, serviciilor, informațiilor sau altor materiale achiziționate sau obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

SECȚIUNEA 6 - EXACTITATEA FACTURĂRII

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată la noi. Putem, la propria noastră discreție, să limităm sau să anulăm cantitățile achiziționate de persoană, per gospodărie sau comandă. Aceste restricții pot include comenzi plasate de sau sub același cont de client, același card de credit și / sau comenzi care utilizează aceeași adresă de facturare și / sau de expediere. În cazul în care modificăm sau anulăm o comandă, putem încerca să vă anunțăm contactând adresa de e-mail și / sau adresa de facturare / numărul de telefon furnizate în momentul efectuării comenzii. Ne rezervăm dreptul de a limita sau interzice comenzile care, după opinia noastră, par a fi plasate de către dealeri, revânzători sau distribuitori.

Sunteți de acord să furnizați informații curente, complete și exacte privind achiziția și contul pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa de e-mail și numerele cardului de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare.

SECȚIUNEA 9 - OBSERVAȚII, COMENTARII ȘI ALTE SUBVENȚII

Dacă, la cererea noastră, trimiteți anumite trimiteri specifice (de exemplu înscrieri la concurs) sau fără o solicitare de la noi, trimiteți idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poștă sau în alt mod (în mod colectiv, „comentarii”), sunteți de acord că putem, oricând, fără restricții, să edităm, să copiem, să publicăm, să distribuim, să traducem și să utilizăm în orice alt suport orice comentarii pe care ni le transmiteți. Nu suntem și nu avem nicio obligație (1) de a menține în mod sigur niciun comentariu; (2) să plătească compensații pentru orice comentarii; sau (3) să răspundă la orice comentarii.
Putem, dar nu avem obligația de a monitoriza, edita sau elimina conținutul pe care îl determinăm la discreția noastră, sunt ilegale, jignitoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau de altfel obiectabile sau încalcă Termenii și condițiile privind proprietatea intelectuală a oricărei părți.
Sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor încălca niciun drept al vreunui terț, inclusiv drepturile de autor, marca comercială, confidențialitatea, personalitatea sau alt drept personal sau proprietar. De asemenea, sunteți de acord că comentariile dvs. nu vor conține materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau vor conține virus informatic sau alt malware care ar putea afecta în orice mod funcționarea Serviciului sau a oricărui site web aferent. Nu puteți utiliza o adresă de e-mail falsă, pretindeți-vă că nu sunteți altcineva decât dvs., cu privire la originea oricăror comentarii. Sunteți singurul responsabil pentru comentariile pe care le faceți și exactitatea acestora. Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu ne asumăm nici o răspundere pentru comentariile postate de dvs.

SECȚIUNEA 10 - INFORMAȚII PERSONALE

Transmiterea informațiilor dvs. personale prin magazin este reglementată de Politica noastră de confidențialitate.

SECȚIUNEA 11 - EROARE, INACCURĂȚI ȘI OBSERVAȚII

Ocazional pot exista informații pe site-ul nostru sau în Serviciul care conține erori tipografice, inexactități sau omisiuni care se pot referi la descrieri ale produselor, prețuri, promoții, oferte, taxe de expediere a produsului, timpi de tranzit și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a schimba sau actualiza informații sau de a anula comenzi dacă orice informații din Serviciu sau de pe orice site web aferent sunt inexacte în orice moment, fără notificare prealabilă (inclusiv după ce ați trimis comanda dvs.) .
Nu ne angajăm nicio obligație de a actualiza, modifica sau clarifica informațiile din Serviciu sau de pe orice site web aferent, inclusiv fără limitare, informații privind prețurile, cu excepția cazului în care este cerut de lege. Nu ar trebui luată nicio dată de actualizare sau actualizare aplicată în Serviciu sau pe niciun site Web conex, pentru a indica faptul că toate informațiile din Serviciu sau de pe orice site web conex au fost modificate sau actualizate.
[18:40, 8/31/2020] Stefan : SECȚIUNEA 12 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă alte interdicții prevăzute în Termenii și condițiile, vi se interzice utilizarea site-ului sau a conținutului acestuia: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altora să efectueze sau să participe la orice acte ilegale; (c) să încalce reglementările, regulile, legile sau ordinele locale internaționale, federale, provinciale sau de stat; (d) să încalce drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) hărțuirea, abuzul, insultarea, vătămarea, defăimarea, calomnia, disperarea, intimidarea sau discriminarea în funcție de sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine națională sau dizabilitate; (f) să prezinte informații false sau înșelătoare; (g) să încarce sau să transmită viruși sau orice alt tip de cod rău intenționat care să fie sau să poată fi folosit în orice fel care să afecteze funcționalitatea sau funcționarea Serviciului sau a oricărui site web, alte site-uri web sau Internet; (h) să colecteze sau să urmărească informațiile personale ale altora; (i) să trimită spam, phish, pharm, pretext, păianjen, crawl sau scrape; (j) în orice scop obscen sau imoral; sau (k) să interfereze sau să eludeze caracteristicile de securitate ale Serviciului sau ale oricăror site-uri web conexe, alte site-uri web sau Internet. Ne rezervăm dreptul de a înceta utilizarea Serviciului sau a oricărui site web conex pentru încălcarea oricărei utilizări interzise.


SECȚIUNEA 13 - DECLARAȚIA GARANȚIILOR; LIMITARE A RĂSPUNDERII

Nu garantăm, reprezentăm sau garantăm că utilizarea dvs. de către serviciul nostru va fi neîntreruptă, în timp util, sigur sau fără erori.
Nu garantăm că rezultatele care pot fi obținute prin utilizarea serviciului vor fi corecte sau fiabile.
Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina serviciul pentru perioade nedeterminate de timp sau anulați serviciul în orice moment, fără a vă anunța.
Sunteți de acord în mod expres că utilizarea dvs. sau incapacitatea de utilizare a serviciului este pe riscul dvs. exclusiv. Serviciul și toate produsele și serviciile care vă sunt livrate prin intermediul serviciului sunt (cu excepția celor menționate în mod expres de noi) furnizate „așa cum este” și „la fel de disponibile” pentru utilizarea dvs., fără nicio reprezentare, garanții sau condiții de orice fel, fie expres sau implicit, incluzând toate garanțiile sau condițiile de comerciabilitate implicite, calitatea comerciabilă, starea de fitness pentru un anumit scop, durabilitatea, titlul și încălcarea.
În niciun caz, Mixu.ro, directorii, ofițerii, angajații, filialele, agenții, antreprenorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau autorizații de licență nu vor fi responsabili pentru orice vătămare, pierdere, revendicare sau orice directă, indirectă, incidentală, punitivă, specială sau daune cauzale de orice fel, inclusiv, fără limitare profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice alte daune asemănătoare, indiferent dacă sunt bazate în contract, infracțiuni (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care rezultă din dvs. utilizarea oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă revendicare legată în vreun fel de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, incluzând, fără a se limita la, orice eroare sau omisiune în orice conținut sau oricare pierderea sau deteriorarea de orice fel a apărut ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau altfel pus la dispoziție prin intermediul serviciului, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune cauzale sau incidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră va fi limitată în limita maximă permisă de lege.

SECȚIUNEA 14 - ACORDUL INTERIOR

Neexercitarea sau punerea în aplicare a vreunui drept sau dispoziție a acestor Termeni de serviciu nu constituie o renunțare la acest drept sau dispoziție.
Acești Termeni de servicii și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe acest site sau cu privire la Serviciul constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi și guvernează utilizarea dvs. de Serviciu, înlocuind orice acorduri, comunicări și propuneri anterioare sau contemporane. , fie oral sau scris, între dvs. și noi (inclusiv, dar fără a se limita la, orice versiuni anterioare ale Termenilor și condițiilor).
Nici o ambiguitate în interpretarea acestor Termeni și condiții nu va fi interpretată față de partea care a elaborat proiectul.

SECȚIUNEA 15 - DREPTUL GUVERNANT

Acești Termeni de servicii și orice acorduri separate prin care vă furnizăm Servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile României.

SECȚIUNEA 16 - MODIFICĂRI LA TERMENII SERVICIULUI

Puteți revizui versiunea cea mai actuală a Termenilor și condițiilor în orice moment, pe această pagină.
Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu, prin publicarea actualizărilor și modificărilor pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic site-ul nostru web pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul nostru web sau la Serviciu după publicarea oricăror modificări ale acestor Termeni de serviciu constituie acceptarea acestor modificări.

SECȚIUNEA 17 - INFORMAȚII DE CONTACT

Întrebări despre Termenii și condițiile de furnizare ar trebui să ne fie trimise la adresa de email suport@mixu.ro

 

img

Adaugat in cos cu succes!