Politica retur


POLITICA RETUR
Se intoarce
Politica noastră durează 15 zile. Dacă au trecut 15 zile de la achiziționarea dvs., din păcate nu vă putem oferi rambursare sau schimb.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, obiectul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași condiție în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.

Mai multe tipuri de mărfuri sunt scutite de returnare. Nu pot fi returnate mărfuri perisabile, cum ar fi mâncare, flori, ziare sau reviste. De asemenea, nu acceptăm produse care sunt bunuri intime sau sanitare, materiale periculoase sau lichide sau gaze inflamabile.

Pentru a finaliza returnarea dvs., avem nevoie de o dovadă a achiziției.


Rambursări (dacă este cazul)
După ce fotografia dvs. de probă este primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă anunța că am primit dovezile dvs. Vă vom notifica, de asemenea, aprobarea sau respingerea restituirii dvs.
Dacă sunteți aprobat, atunci rambursarea dvs. va fi procesată și automat se va aplica un credit cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, într-o anumită cantitate de zile.

Rambursări plata online lipsă (dacă este cazul)
Dacă nu ați primit încă o rambursare, verificați mai întâi contul dvs. bancar.
Apoi, contactați compania dvs. de carduri de credit, poate dura ceva timp până când rambursarea dvs. este publicată oficial.
Apoi contactați banca. De multe ori există o perioadă de procesare înainte de a fi înregistrată o rambursare.
Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea dvs., vă rugăm să ne contactați la suport@mixu.ro

Schimburi (dacă este cazul)
Înlocuim articolele numai dacă sunt defecte sau deteriorate. Dacă aveți nevoie să-l schimbați pentru același articol, trimiteți-ne un e-mail la suport@mixu.ro

Veți fi responsabil pentru plata propriilor cheltuieli de transport pentru returnarea articolului. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul transportului de retur va fi dedus din rambursare.

În funcție de locul în care locuiți, timpul poate dura pentru ca produsul dvs. schimbat să ajungă la dvs., poate varia.

 

img

Adaugat in cos cu succes!