Termenii serviciului

Acest site web este operat de UNIX. Pe întregul site, termenii „noi” și „ai noștri” se referă la UNIX.

Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții, inclusiv de acești termeni și condiții și politici suplimentare menționate aici și / sau disponibile de către hyperlink. Acești Termeni de serviciu se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau contribuitori ai conținutului.

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și condiții înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web. Prin accesarea sau utilizarea oricărei părți a site-ului, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni de serviciu. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utilizați niciun serviciu. Dacă acești Termeni de serviciu sunt considerați o ofertă, acceptarea este limitată în mod expres la acești Termeni și condiții.

Orice funcții sau instrumente noi adăugate la magazinul curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui în orice moment pe această pagină cea mai actuală versiune a Termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din acești Termeni de serviciu prin publicarea actualizărilor și / sau modificări pe site-ul nostru web. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea continuă a dvs. sau accesul la site-ul web după publicarea oricăror modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Aceasta ne oferă o platforma online de comerț electronic care ne permite să ne vindem produsele și serviciile.

 

img

Adaugat in cos cu succes!